033 781 00 10

Klachten / Aandoeningen

Chiropractie Leusden helpt mensen van alle leeftijden met acute of chronische klachten aan het bewegingsapparaat door gedegen onderzoek, behandeling en preventie. In geval ik u niet kan helpen, dan verwijzen wij u door naar iemand die dat wel kan. is verwijzing volgens mijn multidisciplinaire aanpak naar een andere deskundige in de gezondheidszorg vanzelfsprekend.

De meest voorkomende klachten die dagelijks in de praktijk voorbijkomen zijn rug- en nekklachten, al dan niet met hoofdpijn of uitstraling in armen of benen. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor klachten aan de schouder, elleboog, hand, knie of voet. Naast de behandeling van de wervelkolom en het bekken, is de chiropractor uitermate goed opgeleid om een diagnose te stellen voor aandoeningen aan andere gewrichten. 

NCA

Wilt u meer informatie over de klachten waarmee u een chiropractor kunt bezoeken en lezen wat hij voor u kan betekenen, neem dan eens een kijkje op website van onze beroepsvereniging www.nca.nl/lichamelijke-klachten